Professionell Coaching & Utbildning
Kontakta oss om du har några frågor på: 070-339 39 22

Köpevillkor för våra tjänster och kurser

Vårt juridiska namn är: Dana Fassih Care & Coaching AB, organisationsnummer 559192-1894.

1. Hantering av personuppgifter
Från och med den 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur personuppgifter ska behandlas inom e-handel. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Integritetspolicy.

Vår policy i korthet: Den information som vi samlar om dig är för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. Vi delar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna erbjuda så bra service som möjligt. Vi sparar inte dina uppgifter mer än nödvändigt. Läs mer på vår sida för integritetspolicy. Har du frågor kring dina personuppgifter kan du kontakta vår VD Nanaz Fassih via mejl, nanaz.fassih@danacare.se .

 2. Köp/Ångerrätt /Avbokningar
När du bokar våra kurser och tjänster och betalar via kortbetalning kommer du att få en bekräftelse via e-post från oss och därmed blir köpeavtalet godkänt. Tänk att din anmälan är bindande.

Du har dock rätt att ångra köpet utan kostnad 14 dagar efter din betalning om det är lång tid till din kursstart/ din avtalade mötestid. Om startdatumet för din kurs/tjänst är kortare än 15 dagar sker ingen återbetalning men vi gör vår bästa att boka om kursen eller den avtalade mötestiden till ett senare tillfälle. Vid sena avbokningar kortare än 7 dagar kvar till kursstart/gruppstart debiteras hela avgiften, utan möjlighet till ombokningar. Coachingsklinter (gäller ej gruppcoaching) och handledningsgrupper har rätt till ombokningar enligt överenskommelsen.

 3. Priser
Vi har olika priser för varje kurser och coachings-/rådgivningstjänster, vänligen läs informationen för respektive evenemang. I priserna ingår moms med 25 procent.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor
Betalningar till oss sker via faktura, direktinsättning via internetbank, kortbetalning, Swish och betalning via Klarna,

4.1 Faktura (endast inom Sverige)
För företagskunder är fakturering gratis men för privatkunder kan det förekomma en avgift på max 30 kr om faktureringen sker via ett annat bolag t ex Klarna.

4.2 Direktbetalning via internetbank
Om du vill betala via direktbetalning via internetbank behöver vi ha din anmälan via mejl till oss, detta för att vi ska kunna bekräfta och registrera din betalning. Direkt insättning/betalning sker via bankgironummer 5341-7457

4.3 Kortbetalning
Vi har avtal med Paypal och Payson.

4.5 Swish
För att kunna betala via Swish vill vi ha din anmälan/dina uppgifter via mejl för att vi ska kunna registrera dig och bekräfta din betalning. Swish-numret är 1233782637

4.6 Klarna, läs mer om deras villkor på www.klarna.se

5. Reservationer
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser/grupper vid sjukdom eller vid lågdeltagande. Vi kommer att erbjuda samma möjlighet snarast möjligt, om det inte är möjligt kommer vi att göra en återbetalning. Detsamma gäller även avbokade coachings-, handlednings- och rådgivningstider som vi avbokar p g a sjukdom. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda ett nytt datum för inställda kursen eller träffen.

6- Reklamationer/nöjdhetsgaranti
Du och din upplevelse är viktigt för oss. Vi vill att du ska vara nöjd och trygg med våra tjänster och kurser. Om du av någon anledning inte är helt nöjd efter avslutad kurs/coaching erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vår nöjd-kund-garanti gäller enbart om du fullföljt hela kursen, sjukdom eller annan frånvaro är ej giltiga skäl.

Fyll i vår nöjdhetsgarantiblankett och beskriv anledning till att du är missnöjd. Skrivunder och returnera blanketten till oss via mejl till info@danacare.se , du kan skicka dokumentet som en bildfil eller PDF.

Dana Care & Coaching Juni 2019

”Extern handledning gav oss nya synvinklar, det är lätt att vara hemmablind.”
- Anställd inom skola
”Alla kan bli en bättre vägledare för sina barn, coachingen hjälper mig utifrån mina möjligheter. Du förklarade allting så lätt!”
- Annika, mamma till två tonåringar
”Coaching hjälper mig att hålla mig på banan och att hitta de bästa möjliga valen. Din kunskap och erfarenhet hjälpte mig mycket.”
- Sara, mamma till en 8-årig pojke