Professionell Coaching & Utbildning
Kontakta oss om du har några frågor på: 070-339 39 22

Om företaget

”Igår var jag smart och ville förändra världen. Idag är jag vis (Dana) och förändrar mig själv.” -Rumi

Ordet Dana betyder vis, klok och kunnig, men Dana har en djupare betydelse för mig än så. Vi kan känna oss kloka och kunniga, men med tiden förstår vi att det alltid finns mer kunskap att hämta. Den vishet som jag kände förut var bra, men det jag vet idag är bättre än det jag visste igår. Det är det som kallas utveckling.

Nyfikenhet och vilja är de viktigaste grundstenarna som behövs för att utvecklas som individ. Du som läser den här texten just nu är garanterat en person som är nyfiken och vill veta mer om vad du kan hitta här. Du behöver fylla på med kunskap och investera i dig själv. Du söker nya lösningar i din strävan efter personlig utveckling. Att du vill börja med dig själv gör dig vis – Dana

Jag har skaffat många titlar genom åren, men den titel som jag är mest stolt över är den som förälder. Livet har gett mig gåvan att bli mamma till två söner som har utvecklat mig till den jag är idag. Det jag har lärt mig av dem har varit den bästa utbildningen för mig. Vägen hit har varit krokig, ibland mycket svår och stundtals smärtsam. Samtidigt har det alltid funnits mycket skratt, kärlek och glädje som har gett mig kraft att kämpa vidare.

Mitt mål är glada barn

Syftet med att starta Dana Care & Coaching var att jag ville dela min 20 år långa erfarenhet med andra. Dana Care är en hemsida för dig som har barn eller arbetar med barn och ungdomar. Här erbjuds utbildningar, föreläsningar och coaching eller handledning (individuellt och i grupp) till föräldrar, men även till personal inom skola och förskola.

Om du har en tanke, ett förslag eller en fråga som du vill dela med dig av, tveka inte att kontakta mig så lovar jag att höra av mig snarast möjligt.

Tillsammans gör vi det svåra lättare.

Nanaz Fassih
Grundare/VD
Med. Magister i folkhälsovetenskap
(Master of medicine science in public health)
Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom
Familj- och föräldracoach
Handledare för personal inom skola och förskola

”Från början kändes det svårt. Vi förväntade oss lösningar men du gav oss frågor. Nu har vi förstått att lösningarna finns hos oss, och du hjälper oss med att hitta dem.”
- Handledningsgrupp på förskola
”Extern handledning gav oss nya synvinklar, det är lätt att vara hemmablind.”
- Anställd inom skola
”Alla kan bli en bättre vägledare för sina barn, coachingen hjälper mig utifrån mina möjligheter. Du förklarade allting så lätt!”
- Annika, mamma till två tonåringar