Professionell Coaching & Utbildning
Kontakta oss om du har några frågor på: 070-339 39 22

Om Dana

”Igår var jag smart, jag ville förändra världen. Idag är jag vis (Dana), jag förändrar mig själv.” -Rumi

Ordet dana betyder vis, klok och kunnig, men dana har en djupare betydelse för mig än så. Vi kan känna sig oss kloka och kunniga, men med tiden förstår vi att det alltid finns mer kunskap att hämta. Den vishet som jag kände förut var bra, men det jag vet idag är bättre än det jag visste igår.

Det är det som kallas utveckling.

Nyfikenhet och vilja är de viktigaste grundstenarna som behövs för att utvecklas som individ. Du som läser den här texten just nu är garanterat en person som är nyfiken och vill veta mer om vad du kan hitta här. Du behöver fylla på med kunskap och investera i dig själv. Du söker nya lösningar i din strävan efter personlig utveckling. Att du vill börja med dig själv gör dig vis – dana

Jag har skaffat många titlar genom åren, men den titel som jag är mest stolt över är förälder. Livet har gett mig gåvan att bli mamma till två söner som har utvecklat mig till den jag är idag. Det jag har lärt mig av dem har varit den bästa utbildningen för mig. Vägen hit har varit krokig, ibland mycket svår och stundtals smärtsam. Samtidigt har det alltid funnits mycket skratt, kärlek och glädje som har gett oss kraft att kämpa vidare.

Mitt mål är glada barn.

Syftet med att starta Dana Care & Coaching är att min 20 år långa erfarenhet ska gynna andra. Dana Care är en hemsida för dig som har barn eller arbetar med barn och ungdomar. Här erbjuds utbildningar, föreläsningar och coaching eller handledning (individuell och i grupp) till föräldrar, samt även till personal inom skola och förskola.

Om du har en tanke, ett förslag eller en fråga som du vill dela med dig av, tveka inte kontakta mig så lovar jag att höra av mig snarast möjligt.

Tillsammans gör vi det svåra lättare.

Nanaz Fassih
Grundare/VD
Med. Magister i folkhälsovetenskap
(Master of medicine science in public health)
Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom
Familj- och föräldracoach
Handledare för personal inom skola och förskola

”Coaching hjälper mig att hålla mig på banan och att hitta de bästa möjliga valen. Din kunskap och erfarenhet hjälpte mig mycket.”
- Sara, mamma till en 8-årig pojke
”Alla kan bli en bättre vägledare för sina barn, coachingen hjälper mig utifrån mina möjligheter. Du förklarade allting så lätt!”
- Annika, mamma till två tonåringar
”Extern handledning gav oss nya synvinklar, det är lätt att vara hemmablind.”
- Anställd inom skola