Professionell Coaching & Utbildning
Kontakta oss om du har några frågor på: 070-339 39 22

Smart skolstart

En föreläsning för föräldrar som har en blivande elev hemma. Skolstarten är en de viktiga händelserna och därför är det värd att förbereda sig inför den stora dagen. Vad händer med din sexåring när hen börjar skolan? Vad behöver du veta för att kunna vägleda ditt barn på bästa sätt? Hur ska du agera när något inte står rätt till i skolmiljön? Hur kan du hjälpa ditt barn att hitta bra rutiner för att slippa stress i vardagen?

Vill du ha svar på de här frågorna är du varmt välkommen till kvällsföreläsning som ska förbereda dig inför ditt barns skolstart. Denna gång erbjuds föreläsningen med introduktionspris 200: – per person. Begränsat antal plaster. Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan samt närmare information om lokalen efter att betalningen har mottagits

Varmt välkommen

12 June
Pris: 200 kr
Plats: Götgatsbacken 11, Stockholm
Tid: 18:00 - 20:00
Övrigt: Ingen övrig information

Anmäl dig redan idag!

”Alla kan bli en bättre vägledare för sina barn, coachingen hjälper mig utifrån mina möjligheter. Du förklarade allting så lätt!”
- Annika, mamma till två tonåringar
”Extern handledning gav oss nya synvinklar, det är lätt att vara hemmablind.”
- Anställd inom skola
”Coaching hjälper mig att hålla mig på banan och att hitta de bästa möjliga valen. Din kunskap och erfarenhet hjälpte mig mycket.”
- Sara, mamma till en 8-årig pojke